Nú gerast kvøldini myrkari og myrkari. Bindiklubbarnir byrja aftur – so deiligt at koma saman við góðum vinkonum, práta, binda, eta – mmm allur tann lekri bindiklubbamaturin, nýggjar uppskriftir skulu roynast og vit taka stokkarnar fram aftur, eftir at teir hava hvílt seg í nakrar mánaðar. Ein deilig tíð.

Sjálv gleði eg meg at hava bindiklubb, eg fari at royna onkra nýggja uppskrift og tað er so hugaligt at hava bindiklubban sum “prøvikaninir”

Vit eru so smátt byrjaðar aftur við bindiklubbunum og hesa húgvuna havi eg bundið, nú teir fyrstu bindiklubbarnar eftir summarsteðgin.

Eg havi sæð so nógvar fittar ugluhúgvur á netinum í seinastuni, eg helt at Lukas hevði verið mega cute við einari uglu á høvdinum. So eg fann mær tvey-tráða navia restir fram, kastaði uppá og hetta er úrslitið. Eg haldi at hann er ordiliga fittur í ugluhúgvuni.

Nøkunlunda soleiðis er hon bundin: Hon er bundin úr erva og niðureftir. 36 eygu á stokk nr 6, havi lagt tveir tráðir saman. Havi tikið uppá allan vegin niður. Tá húgvan er umleið 16 cm, havi eg bundi tveir oyraklaffar, byrja við 11 eygum og so tikið av til bara 3 eru eftir. Loysti av og heklaði ein ljósabláan kant allanvegin runt.

Eyguni eru heklaði og nevið er bundið. Bindibondini eru flættaði.

Til okkum sum ikki eru so stinn í hekling so eru tvær síður við heklivegleiðingum her:

http://carina-howto.blogspot.com/p/hkle-vejledning.html

http://www.garnstudio.com/lang/dk/video.php?sort=2&thumbnails=on&categoryid=2